Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης

Τρίτη 27 Απριλίου 2010

[Αρχική Σελίδα] [Επικοινωνία] [Ποιοί είμαστε]

Τοπικά ] [ Αθλητικά ] [ Περιφέρεια ] [ Ελλάδα ] [ Κόσμος ] [ Δελτία Τύπου ] [ Εκδηλώσεις ]

  Γρήγορη Αναζήτηση

Λέξη - Κλειδί :

  Τελευταία Νέα

  Αθλητικά Νέα

Κολύμβηση: Πολύ όρεξη για δουλειά στο ξεκίνημα του Ποσειδώνα

Ένας οργασμός από έργα, δραστηριότητες, κολυμβητικούς αγώνες, όρεξη και κέφι για δουλειά, διακατέχει τον τελευταίο καιρό το κολυμβητήριο Ξάνθης. Κύριος λόγος για τα παραπάνω, αποτελεί η παρουσία εδώ και μία εβδομάδα του Ποσειδώνα Ξάνθης. Ενός συλλόγου που δραστηριοποιήθηκε και λειτουργεί κάτω από την καθολική απαίτηση όλων των γονέων αθλητών που ασχολούνται με το άθλημα της κολύμβησης.

Έτσι λοιπόν ήδη πάνω από 100 παιδιά κολυμπούν αυτή την εβδομάδα με τον Ποσειδώνα, υπό το βλέμμα 5 προπονητών, πτυχιούχων γυμναστών φυσικής αγωγής.

Πρόκειται για τους Δημήτρη Γκαγκαλίδη (κολύμβηση), Γιώργο Σαββίδη Χαρούλα Δεμερτζή και Γιώργο Γιαννόπουλο (εκμαθήσεις) και Γαβριήλ Φιλιππίδη (ενήλικες).

Στα εντυπωσιακά δρώμενα του νέου συλλόγου, ο άμεσος εξοπλισμός του με όλα τα νέα είδη κολύμβησης, όπως πλωτήρες, σανίδες εκμάθησης, παιχνίδια νερού, λάστιχα και πτερύγια εκγύμνασης. Επίσης έχει αρχίζει να λειτουργεί με συνεχείς ανακοινώσεις ο αντίστοιχος πίνακας του συλλόγου, ενώ επανδρώθηκε και λειτουργεί καθημερινά η γραμματεία του Ποσειδώνα.

Το εντυπωσιακότερο όλων είναι όμως οι παρεμβάσεις και ανακατασκευές που γίνονται στον εξωτερικό χώρο του κολυμβητηρίου και στους γύρω βοηθητικούς.

Ο πρόεδρος του Ποσειδώνα Τάσος Θεοδωρίδης, μάλλον θέλησε να τα βάλει με τον χρόνο, καθώς με γρήγορες διαδικασίες προχωρά σε εγκαίνια του γραφείου και του εντευκτηρίου, που ολοκληρώνεται μέσα σε μία (!) εβδομάδα.

Από εκεί και πέρα κατόπιν ευγενικής παραχώρησης του προέδρου ΟΝΑΔΞ, προχωρά η δημιουργία χώρου, και εξοπλισμού γυμναστηρίου του Ποσειδώνα, το οποίο θα είναι ετοιμοπαράδοτο το πολύ σε ένα μήνα.

Τέλος σε συνεργασία με την διοίκηση διαχείρισης του χώρου, συνεχίζονται και ολοκληρώνονται σύντομα οι καλαίσθητες παρεμβάσεις στους εξωτερικούς χώρους. Μετά από καταγραφή των προβλημάτων και πρωτοβουλία του Τάσου Θεοδωρίδη, απομακρύνθηκαν η παλαιωμένη ηλιακή εγκατάσταση, αναμορφώνεται ο προαύλιος χώρος και το γκαζόν, ενώ βάφεται και ανακαινίζεται από την αρχή όλος ο χώρος.

Πολύ σύντομα όλος ο χώρος του κολυμβητηρίου θα είναι όμορφος και χαρούμενος για τον κάθε αθλούμενο, αλλά και τον επισκέπτη. Σε αυτό συντελεί με τον δικό του τρόπο και ο Ποσειδώνας, ένας σύλλογος με αθλητικό, αλλά πάνω από όλα με κοινωνικό έργο: «να μάθει τον κόσμο της Ξάνθης κολύμπι.» όπως τόνισε ο πρόεδρος του συλλόγου Τάσος Θεοδωρίδης.

Να σημειώσουμε τέλος ότι οι έφοροι του συλλόγου Στογιαννίδης, Σταυρίδης και Γιώργος Κόκκινος, βρίσκονται σε συνεχή επαφή με τους συλλόγους της περιφέρειας, αλλά και της Θεσσαλονίκης, προκειμένου στις 17 Απριλίου να πραγματοποιηθούν και να καθιερωθούν στην Ξάνθη τα Α’ ΞΑΝΘΕΙΑ 2005.

Πρόκειται για κολυμβητικούς αγώνες, όπου θα συμμετέχουν 11 σύλλογοι, ενώ πεποίθηση όλων είναι η μόνιμη καθιέρωσή τους σαν μεγάλο κολυμβητικό γεγονός στην Ξάνθη. Προς την κατεύθυνση αυτή βρίσκεται και ο Δήμος Ξάνθης, που διατίθεται να βοηθήσει οικονομικά την όλη προσπάθεια.

ixanthi.gr - τμήμα ενημέρωσης

<< Επιστροφή

Αρχική Σελίδα

Προσθήκη στα Αγαπημένα

Αποστολή με e-mail

Εκτύπωση 

 

Κατασκευή και υποστήριξη
www.ixanthi.gr
Διαδικτυακές Επιχειρήσεις ΔΙΑΣ.
ixanthi@ixanthi.gr
Μπρωκούμη 30, Ξάνθη, Τ.Κ. 67 100
Τηλέφωνο και τηλεομοιότυπο : 2541083620