Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης

Τρίτη 27 Απριλίου 2010

[Αρχική Σελίδα] [Επικοινωνία] [Ποιοί είμαστε]

Τοπικά ] [ Αθλητικά ] [ Περιφέρεια ] [ Ελλάδα ] [ Κόσμος ] [ Δελτία Τύπου ] [ Εκδηλώσεις ]

  Γρήγορη Αναζήτηση

Λέξη - Κλειδί :

  Τελευταία Νέα

  Αθλητικά Νέα

Απάντηση με ανακοίνωση και αγωγή του Χρήστου Πανόπουλου κατά του αντιπροέδρου της ΕΠΑΕ κ. Βίκτωρα Μητρόπουλου

του Φάνη Καραμπιπέρη
fanis@xan.gr

Μαίνεται ο «πόλεμος» που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον μεγαλομέτοχο της Skoda Ξάνθη, Χρήστο Πανόπουλο και τον αντιπρόεδρο της ΕΠΑΕ και εκδότη της εφημερίδας «Άποψη», Βίκτωρα Μητρόπουλο. Η διοίκηση της Ξανθιώτικης ομάδας κατέθεσε αγωγή κατά του Βίκτωρα Μητρόπουλου για δημοσίευμα στην εφημερίδα του, ενώ σήμερα (9/11) εξέδωσε σκληρή ανακοίνωση, εξαπολύοντας δριμεία επίθεση κατά του αντιπροέδρου της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος.

Η ανακοίνωση της Skoda Ξάνθη:

«Η ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ ΑΟ κατέθεσε χθες αγωγή κατά του εκδότη ΒΙΚΤΩΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ για τα ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΑ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΑ υπονοούμενα, τα οποία ανέφερε στην εφημερίδα του, σε ξένη δημοσίευση, όπως και σε διαφημιστικό σποτάκι σε τηλεοπτικούς σταθμούς, διαφημίζοντας το φύλλο του.
ΑΝΑΡΩΤΙΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ :
ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΠΕΛΕΞΕ ΤΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΚΑ ΣΤΙΓΜΗ ΓΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΑ;; ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΛΜΗΣΑΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΤΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ;; ΕΝΟΧΛΗΘΗΚΕ;; ΓΙΑΤΙ ;;
Ο τέως εκπρόσωπος των ομάδων – εταιρειών ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ, ΙΩΝΙΚΟΥ και νυν εκπρόσωπος ΤΗΣ ΠΑΕ Α’ ΕΘΝΙΚΗΣ,… Ο ΕΚΔΟΤΗΣ ,… Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΠΑΕ,… Ο ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΠΟΥ ΑΦΙΕΡΩΝΕΙ ΑΤΕΛΕΙΩΤΕΣ ΩΡΕΣ ΣΤΗΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΡΙΑ, ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ,… Ο ΦΕΡΟΜΕΝΟΣ ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΤΩΝ ΜΙΚΡΩΝ ΚΑΙ ΑΔΙΚΗΜΕΝΩΝ,… Ο ΕΚΛΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΟΠΩΣ ΑΦΗΝΕΙ ΤΟΣΟ ΕΝΤΕΧΝΑ ΝΑ ΥΠΟΝΟΕΙΤΑΙ,… ΑΣ απαντήσει έστω με μία από τις ιδιότητές του πρώην ή νυν, ή και με όλες μαζί………….
ΤΟΥ ΖΗΤΑΜΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΟΥ ΤΟΛΜΗΣΑΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΜΕ. ΣΥΓΓΝΩΜΗ, ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΟΥΜΕ.
ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ ΑΟ

ΥΓ : H SKODA ΞΑΝΘΗ περιμένει με ενδιαφέρον την πρόταση του για το Ελληνικό Επαγγελματικό Ποδόσφαιρο που θα εκφραστεί μέσω κάποιας εταιρίας. Είμαστε σίγουροι, ότι δεν θα προτείνει κάτι καινούργιο μέσα στους κόλπους της σημερινής διοργανώτριας. Να γνωρίζει όμως, ότι η Πολιτεία, οι φορείς και ο φίλαθλος κόσμος KAI ΚΡΙΣΗ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΓΝΩΣΗ».

xan.gr - τμήμα ενημέρωσης

<< Επιστροφή

Αρχική Σελίδα

Προσθήκη στα Αγαπημένα

Αποστολή με e-mail

Εκτύπωση 

 

Κατασκευή και υποστήριξη
www.ixanthi.gr
Διαδικτυακές Επιχειρήσεις ΔΙΑΣ.
ixanthi@ixanthi.gr
Μπρωκούμη 30, Ξάνθη, Τ.Κ. 67 100
Τηλέφωνο και τηλεομοιότυπο : 2541083620