Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης

Τρίτη 27 Απριλίου 2010

[Αρχική Σελίδα] [Επικοινωνία] [Ποιοί είμαστε]

Τοπικά ] [ Αθλητικά ] [ Περιφέρεια ] [ Ελλάδα ] [ Κόσμος ] [ Δελτία Τύπου ] [ Εκδηλώσεις ]

  Γρήγορη Αναζήτηση

Λέξη - Κλειδί :

  Τελευταία Νέα

  Εκδηλώσεις

Πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 17 Ιουλίου, στον χώρο του Βιβλιοπωλείου Παπασωτηρίου στην Αλεξανδρούπολη, η παρουσίαση του νέου βιβλίου της πρώην υπουργού και προέδρου του Δ. Σ. του Ιδρύματος Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης κας. Βιργινίας Τσουδερού με τον τίτλο «Όταν πέφτουν οι τοίχοι».

Το βιβλίο παρουσίασαν η συγγραφέας κα. Πόλυ Μηλιώρη, ο δημοσιογράφος-συγγραφέας κ. Κώστας Μπλιάτκας, ενώ τον συντονισμό της εκδήλωσης είχε ο πρώην αντιδήμαρχος Αλεξ/πολης και ιδιοκτήτης των βιβλιοπωλείων Παπασωτηρίου στη Θράκη κ. Ανδρέας Καφετζής.

Την υπέροχη αυτή εκδήλωση που είχε έντονο το συναίσθημα της μνήμης αλλά και της παραδοχής της πολύπλευρης προσφοράς της κυρίας Τσουδερού στη Θράκη τίμησαν με την παρουσία τους μεταξύ άλλων, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αλεξ/πόλεως κ.κ. Άνθιμος, ο βουλευτής Έβρου κ. Κελέτσης, η βουλευτής Ροδόπης κα. Μανωλιά, ο Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Ανατ. Μακεδονίας και Θράκης υποστράτηγος κ. Τσαντρίζος, ο Αστυνομικός Διευθυντής Αλεξ/πολης κ. Αργυριάδης, ο Αντιδήμαρχος Ξάνθης κ. Τριμίντζιος, ο Πρόεδρος της Ιατρικής Σχολής του Δ. Π. Θ. κ. Μινόπουλος, ο Διοικητής του Νοσοκομείου Κομοτηνής κ. Καβαρατζής, οι υποψήφιοι Δήμαρχοι Αλεξ/πολης κύριοι Κούρτης και Λασκαράκης, ο Διευθυντής της Υπηρεσίας Πολιτικών Υποθέσεων Θράκης του Υπουργείου Εξωτερικών κ. Μπορνόβας, ο Αντιπρόεδρος του Δ. Σ. του Ιδρύματος Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης επιχειρηματίας κ. Ακκάς και πλήθος φίλων του βιβλίου και της συγγραφέα.

Μετά το τέλος της εκδήλωσης η κ. Τσουδερού είχε την χαρά να συνομιλήσει με παλιούς φίλους και να υπογράψει πολλά βιβλία για το αναγνωστικό της κοινό.

Οι μετακινήσεις της κ. Τσουδερού καθ’ όλη την διάρκεια της παραμονής της έγιναν με αυτοκίνητο που ευγενικά διέθεσε η αντιπροσωπεία της OPEL στη Θράκη MacMotors.

xan.gr - τμήμα ενημέρωσης

<< Επιστροφή

Αρχική Σελίδα

Προσθήκη στα Αγαπημένα

Αποστολή με e-mail

Εκτύπωση 

 

Κατασκευή και υποστήριξη
www.ixanthi.gr
Διαδικτυακές Επιχειρήσεις ΔΙΑΣ.
ixanthi@ixanthi.gr
Μπρωκούμη 30, Ξάνθη, Τ.Κ. 67 100
Τηλέφωνο και τηλεομοιότυπο : 2541083620