Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης

Τρίτη 27 Απριλίου 2010

[Αρχική Σελίδα] [Επικοινωνία] [Ποιοί είμαστε]

Τοπικά ] [ Αθλητικά ] [ Περιφέρεια ] [ Ελλάδα ] [ Κόσμος ] [ Δελτία Τύπου ] [ Εκδηλώσεις ]

  Γρήγορη Αναζήτηση

Λέξη - Κλειδί :

  Τελευταία Νέα

  Αθλητικά Νέα

Με τον παγκοσμίου κλάσης Βραζιλιάνο Έμερσον η Skoda Ξάνθη ολοκλήρωσε τις μεταγραφές της

του Φάνη Καραμπιπέρη
sports@ixanthi.gr

Με τον καλύτερο τρόπο ολοκλήρωσε τις μεταγραφές της η Skoda Ξάνθη. Η τελευταία που ανακοινώθηκε την Πέμπτη το πρωί έχει σκορπίσει τον ενθουσιασμό στους Ξανθιώτες φιλάθλους ενώ χαρακτηριστικά είναι τα λόγια του μεγαλομετόχου Χρήστου Πανόπουλου που την χαρακτήρισε ως τη μεγαλύτερη στην ιστορία του συλλόγου.

Με τη φανέλα της Skoda Ξάνθης από τη νέα περίοδο θα αγωνίζεται ένας ποδοσφαιριστή παγκόσμιας κλάσης, ο Βραζιλιάνος μέσος Εμερσον Μόισες Κόστα, που στο παρελθόν έχει αγωνιστεί με τεράστια επιτυχία σε μερικές από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Ο 33χρονος άσος υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας με την Skoda Ξάνθη, ενώ αποτελεί το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του συλλόγου. Ο Έμερσον είναι ο τελευταίος παίκτης που αποκτά η Skoda Ξάνθη μετά τους Λάφατα, Λοΐζο, Σάλιμαρ Τζόουνς, Χαϊκάλη, Φρανσίσκο Γκόμες Ζούνιορ Τσικίνιο, Γουίλιαν ντε Ματία, Γιάνσεν, Κατσαρό και Λέο Μινέιρο.

ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ

ΕΠΩΝΥΜΟ: EMERSON MOISES
ONOMA: COSTA
ΗΜ. ΓΕΝΝΗΣΗΣ: 12-04-72
ΤΟΠΟΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ: ΒΡΑΖΙΛΙΑ, ΡΙΟ ΝΤΕ ΤΖΑΝΕΙΡΟ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΟΜΑΔΕΣ (σε παρένθεση οι αγώνες που αγωνίστηκε):
92-94 Belenenses (55)
94-96 Porto (60)
96-98 Middlesbrough (53)
98-01 Tenerife (69)
01-03 Deportivo La Coruna (43)
03-04 Atletico Madrid (28)
04-05 Glasgow Rangers (14).

ΠΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ

Επίσης χθες το βράδυ (Τετάρτη) Η ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ ΑΟ ανακοίνωσε την απόκτηση με ελεύθερη μεταγραφή από την ομάδα AVAI του ποδοσφαιριστή Leonardo Santos Conzalves (Leo Mineiro) με τον οποίο υπέγραψε 5ετές επαγγελματικό συμβόλαιο. Ο νεοαποκτηθείς ποδοσφαιριστής γεννήθηκε στις 03.02.80, έχει ύψος 1,86 μ. και βάρος 77 κιλά και αγωνίζεται στην θέση του αμυντικού χαφ.

Τέλος την Τετάρτη το βράδυ σε γνωστή ταβέρνα του Νομού μας ο προπονητής Γιάννης Ματζουράκης παρέθεσε δείπνο προς τιμή των Ξανθιωτών αθλητικογράφων στα πλαίσια της καλής συνεργασίας που επιθυμεί να συνεχιστεί και την νέα χρονιά που μόλις άρχισε, ενώ περί το τέλος της συνάντησης σχεδόν έμμεσα ανακοίνωσε την μεγάλη μεταγραφή (μετά από τηλεφώνημα που δέχτηκε από τον μεγαλομέτοχο) λέγοντας χαρακτηριστικά ότι ευοδώθηκαν προσπάθειες ενός μηνός περίπου μια και ο Βραζιλιάνος βρισκόταν στο στόχαστρο και άλλων Ευρωπαϊκών ομάδων.

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ
Τέλος η ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ ΑΟ έχει προγραμματίσει για αύριο Παρασκευή 08-07-05 και ώρα 19:30 να παρουσιάσει στους εκπροσώπους του τύπου τους ποδοσφαιριστές που έχουν αποκτηθεί.

ΝΕΑ ΑΝΑΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΝΑΡΞΗΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

Την επόμενη βδομάδα θα αποφασίσει η ΕΠΑΕ την ημερομηνία έναρξης του νέου πρωταθλήματος αλλά και την αναδιάρθρωση των επαγγελματικών κατηγοριών. Οι ΠΑΕ Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός επέμειναν (ελέω Τσάμπιονς Λιγκ) να ξεκινήσει το πρωτάθλημα στις 28 Αυγούστου, ενώ και ο Οτο Ρεχάγκελ επιθυμεί να έχουν παιχνίδια στα πόδια τους οι διεθνείς πριν την καθοριστική αναμέτρηση στο Καζακστάν για την προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

xan.gr - τμήμα ενημέρωσης

<< Επιστροφή

Αρχική Σελίδα

Προσθήκη στα Αγαπημένα

Αποστολή με e-mail

Εκτύπωση 

 

Κατασκευή και υποστήριξη
www.ixanthi.gr
Διαδικτυακές Επιχειρήσεις ΔΙΑΣ.
ixanthi@ixanthi.gr
Μπρωκούμη 30, Ξάνθη, Τ.Κ. 67 100
Τηλέφωνο και τηλεομοιότυπο : 2541083620