Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης

Τρίτη 27 Απριλίου 2010

[Αρχική Σελίδα] [Επικοινωνία] [Ποιοί είμαστε]

Τοπικά ] [ Αθλητικά ] [ Περιφέρεια ] [ Ελλάδα ] [ Κόσμος ] [ Δελτία Τύπου ] [ Εκδηλώσεις ]

  Γρήγορη Αναζήτηση

Λέξη - Κλειδί :

  Τελευταία Νέα

  Δελτίο Τύπου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΑΜΦΙΡΡΟΠΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟ

-Χωρίς σοβαρά προβλήματα θα παραταχθεί η ομάδα του Φόρη Καλτσίδη απέναντι στον Πανδραμαϊκό

Ένα ακόμη δύσκολο παιχνίδι θα δώσει ο Απόλλων Διομηδείας την Κυριακή στην έδρα του με αντίπαλο την έμπειρη ομάδα του Πανδραμαϊκού. Η ψυχολογία των παικτών είναι σαφώς καλύτερη από αυτή των αντιπάλων και θα προσπαθήσουν να αποσπάσουν την νίκη ώστε η συνέχεια του πρωταθλήματος να είναι ακόμη καλύτερη για την ομάδα.

Προβλήματα τραυματισμού δεν αντιμετωπίζει ο προπονητής της ομάδας αφού οι παίκτες που είχαν υποστεί διάστρεμμα στον αστράγαλο (Χράλογλου – Σπυριάδης) κατάφεραν να επανέλθουν πολύ νωρίτερα από ότι είχε υπολογιστεί αρχικά. Το πρόβλημα πάλι έγκειται στους φαντάρους που για ακόμη μια εβδομάδα ήταν μακριά από τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις και αναμένετε να υπάρξουν απουσίες την Κυριακή. Όμως ο τεχνικός της ομάδας θα επιλέξει για ακόμη μία φορά το καλύτερο δυνατό σύνολο ώστε η ομάδα να διεκδικήσει την νίκη σε μία ομάδα που είναι πάντοτε επικίνδυνη.

Ο φίλαθλος κόσμος της ομάδας θα είναι για ακόμη μια εβδομάδα κοντά στην ομάδα και θα βοηθήσει τους παίκτες να πάρουν την νίκη. Από την πλευρά της η Διοίκηση για ακόμη μία εβδομάδα θα προσφέρει ένα cd player αυτοκινήτου που θα κληρώσει κατά την διάρκεια του ημιχρόνου.

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

xan.gr - τμήμα ενημέρωσης

<< Επιστροφή

Αρχική Σελίδα

Προσθήκη στα Αγαπημένα

Αποστολή με e-mail

Εκτύπωση 

 

Κατασκευή και υποστήριξη
www.ixanthi.gr
Διαδικτυακές Επιχειρήσεις ΔΙΑΣ.
ixanthi@ixanthi.gr
Μπρωκούμη 30, Ξάνθη, Τ.Κ. 67 100
Τηλέφωνο και τηλεομοιότυπο : 2541083620