Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης

Τρίτη 27 Απριλίου 2010

[Αρχική Σελίδα] [Επικοινωνία] [Ποιοί είμαστε]

Τοπικά ] [ Αθλητικά ] [ Περιφέρεια ] [ Ελλάδα ] [ Κόσμος ] [ Δελτία Τύπου ] [ Εκδηλώσεις ]

  Γρήγορη Αναζήτηση

Λέξη - Κλειδί :

  Τελευταία Νέα

  Δελτίο Τύπου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΣΗΜΕΡΑ (ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ) ΕΠΑΝΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ

Άλλο ένα φιλικό παιχνίδι θα δώσει σήμερα η ομάδα του Φόρη Καλτσίδη απέναντι στον Αετό Αυξεντίου. Την Τετάρτη κυριάρχησε με 3-1 επί του Κόσμου Λεύκης

Μετά από το χθεσινό (Πέμπτη) ρεπό που είχαν οι παίκτες του Απόλλων Διομηδείας, σήμερα (Παρασκευή) επανέρχονται σε αγωνιστική δράση και μάλιστα θα πραγματοποιηθεί ακόμη ένα φιλικό παιχνίδι. Αυτή την φορά θα αντιμετωπίσουν τον Αετό Αυξεντίου και το παιχνίδι θα αρχίσει στις 17:00 στο γήπεδο του Αυξεντίου.

Την Τετάρτη η ομάδα του Φόρη Καλτσίδη αντιμετώπισε τον Κόσμο Λεύκης όπου και επικράτησε με 3-1. Για την ιστορία τα γκολ σημείωσαν ο Μιχαηλίδης στο 30 λεπτό, ο Πουτακίδης Γεώργιος στο 50 λεπτό και ο Μπουτακίδης στο 70 λεπτό. Αξίζει να σημειωθεί ότι στα φιλικά αυτά ο προπονητής της ομάδας χρησιμοποιεί παίκτες που δεν έχουν μεγάλη συμμετοχή στα επίσημα παιχνίδια και με αυτόν τον τρόπο θέλει να δει πολύ περισσότερο την νέα γενιά των παικτών ώστε να γίνει και καλύτερο μοντάρισμα της ομάδας.

Για το Σαββατοκύριακο οι παίκτες του Απόλλωνα θα έχουν ρεπό και θα επανέλθουν την Δεύτερά με ένα ακόμη φιλικό παιχνίδι. Αυτή την φορά θα αντιμετωπίσουν την Μικτή Νέων της ΕΠΣ Ξάνθης.

Ο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

xan.gr - τμήμα ενημέρωσης

<< Επιστροφή

Αρχική Σελίδα

Προσθήκη στα Αγαπημένα

Αποστολή με e-mail

Εκτύπωση 

 

Κατασκευή και υποστήριξη
www.ixanthi.gr
Διαδικτυακές Επιχειρήσεις ΔΙΑΣ.
ixanthi@ixanthi.gr
Μπρωκούμη 30, Ξάνθη, Τ.Κ. 67 100
Τηλέφωνο και τηλεομοιότυπο : 2541083620