Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης

Τρίτη 27 Απριλίου 2010

[Αρχική Σελίδα] [Επικοινωνία] [Ποιοί είμαστε]

Τοπικά ] [ Αθλητικά ] [ Περιφέρεια ] [ Ελλάδα ] [ Κόσμος ] [ Δελτία Τύπου ] [ Εκδηλώσεις ]

  Κέντρο Πληροφορικής ΔΙΑΣ

Νέες εγγραφές για μαθήματα
εκμάθησης υπολογιστών.

Το Κέντρο Πληροφορικής ΔΙΑΣ σας δίνει τη δυνατότητα να εγγραφείτε στα μαθήματα πληροφορικής όλο το χρόνο ξεκινώντας άμεσα. Τα μαθήματα απευθύνονται σε :

Μαθητές Δημοτικού

Μαθητές Γυμνασίου

Μαθητές Λυκείου

Φοιτητές

Ενήλικες

Πάρτε μας τηλέφωνο στο 25410-25919 ή περάστε από το κεντρικό μας φροντιστήριο στη Μπρωκούμη 30 (1ος όροφος)

Διευθυντής Σπουδών

Ταβουλτσίδης Βασίλης

Κέντρο Πληροφορικής ΔΙΑΣ

Κεντρικό : Μπρωκούμη 30 (πάνω από τη ΜΕΞ)

Παράρτημα : Ηπείρου 34 & Μεσολογγίου

Τηλέφωνα : 25410-83620, 25410-25919

www.dias.edu.gr

 

Περισσότερα

 

  Τρόφιμα

Τα Κρεοπωλεία Μπατζακίδη συνεχίζουν να προσφέρουν εδώ και πολλά χρόνια την καλύτερη ποιότητα σε όλα τα είδη κρέατος αλλά και ενημέρωση για ότι πρέπει να ξέρει σήμερα ο καταναλωτής.

Περισσότερα

 

  Διακόσμηση

Η Ελένη Αθανασιάδου, μορφολόγος - διακοσμήτρια προτείνει λύσεις διακόσμησης.

Περισσότερα

 

  Αφοί Βερβερίδη

Βρυσάκια , ψησταριές, εκκλησάκια και παντός είδους ειδικές κατασκευές από σχιστολιθικά πετρώματα.

Περισσότερα

 

  Ξενοδοχεία

Σε ένα μαγευτικό τοπίο, δίπλα στη φύση, μόλις 500μ. από τα Τέμπη του Νέστου, και 10 χλμ. από το κέντρο της Ξάνθης, στο χωριό Τοξότες δημιουργήθηκε με πολύ αγάπη και μεράκι ένα σύγχρονο ξενοδοχείο.

Περισσότερα

 

  Ξένες Γλώσσες

Το Ειδικό Κέντρο Γερμανικών - Αγγλικών της Ασλανίδου Ελένης λειτουργεί με μεγάλη επιτυχία από το 1980 παρέχοντας πιστοποιημένη γνώση σε εκατοντάδες μαθητές της πόλης μας.

Περισσότερα

 

  Γυμναστήριο

Το Venus Fitness βρίσκεται λίγα λεπτά από το κέντρο της πόλης σε ένα νέο, ανακαινισμένο περιβάλλον που σχεδιάστηκε για να σας προσφέρει υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών!

Περισσότερα

 

  Φαγητό - Ποτό

Στα μαγευτικά στενά του Νέστου, στην Γαλάνη Ξάνθης σας περιμένουν οι γευστικές απολαύσεις της ταβέρνας Τα Τέμπη του Νέστου.

Περισσότερα

 

  Γιορτάζουν

 

 

  Ο ΚΑΙΡΟΣ

Ο καιρός στη Ξάνθη για τις επόμενες μέρες

Περισσότερα

 

  Πρωτοσέλιδο

  Οι επιτυχόντες του Νομού Ξάνθης στις πανελλαδικές

Δείτε και κατεβάστε τα ονόματα των επιτυχόντων και την σχολή στην οποία εισάγονται με τις πανελλαδικές εξετάσεις 2007 στην σελίδα της Νομαρχίας Ξάνθης

Περισσότερα

  ΣΙΔΗΡΟΠΕΝΙΚΗ ΑΝΑΙΜΙΑ

ΤΖΑΝΟΓΛΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ (Διαιτολόγος - Διατροφολόγος) Το αίμα αποτελείται από το πλάσμα και τα κυτταρικά στοιχεία. Με τον όρο κυτταρικά στοιχεία εννοούμε τα ερυθρά αιμοσφαίρια , τα λευκά αιμοσφαίρια και τα αιμοπετάλια. Τα ερυθρά αιμοσφαίρια παράγονται στον ερυθρό μυελό των οστών και η κύρια λειτουργία τους είναι να μεταφέρουν αποτελεσματικά το οξυγόνο από τους πνεύμονες στους ιστούς. Αυτό επιτυγχάνεται χάρη στην αιμοχρωστική που περιέχουν , την αιμοσφαιρίνη. Βασικό συστατικό της αιμοσφαιρίνης αποτελεί ο σίδηρος. Στην περίπτωση που ο σίδηρος δεν είναι επαρκείς για τον οργανισμό , αυτό σημαίνει ταυτόχρονα και ανεπαρκή εφοδιασμό του οργανισμού σε οξυγόνο, με αποτέλεσμα ο οργανισμός να εμφανίζει σημάδια καταπόνησης.

Περισσότερα

  Η φοροδιαφυγή δεν είναι μαγκιά

Τάδε έφη ο υπουργός οικονομικών κ. Αλογοσκούφης. Βαρυσήμαντη δήλωση δίχως άλλο γιατί γενικότερα ότι δεν είναι μαγκιά καλό είναι να το αποφεύγουμε. Το ζήτημα είναι ότι δεν μας είπε πώς να το αποφύγουμε ή τουλάχιστον δεν μας είπε γιατί η φοροδιαφυγή έφτασε να θεωρείται μαγκιά. Αν τον κ. Αλογοσκούφη τον ενδιαφέρει να πατάξει τη φοροδιαφυγή τότε η αλλαγή νοοτροπίας που προσπαθεί να προωθήσει είναι στη σωστή κατεύθυνση αλλά με λάθος τρόπο.

Περισσότερα

  Τελευταία Νέα

  Fuego

Το γυναικείο περιοδικό fuego ανανεώθηκε. Σε μορφή ξεχωριστού portal στην διεύθυνση www.fuego.xan.gr θα προσφέρει πιο συχνή ροή άρθρων.

Κατεβάστε το παραπάνω εξώφυλλο ως wallpaper

Περισσότερα

 

  Λύκειο Ελληνίδων Ξάνθης

Το Λύκειο των Ελληνίδων Ξάνθης απέκτησε την δική του ξεχωριστή διαδικτυακή παρουσία. Βρείτε πληροφορίες για τα τμήματα του Λυκείου και νέα για τις εκδηλώσεις που πραγματοποιεί. Η σελίδα βρίσκεται στην διαδικασία της ενημέρωσης με περισσότερο υλικό συνεπώς σταδιακά θα μπορείτε να βρείτε ακόμα περισσότερα πράγματα.

Περισσότερα

 

  Τομέας Αστυνομίας


Ενημερωθείτε και βρείτε χρήσιμες πληροφορίες στον τομέα της Αστυνομίας

Περισσότερα

 

  Σύλλογος Ερασιτεχνικής Αστρονομίας Θράκης

ο Σύλλογος Ερασιτεχνικής Αστρονομίας Θράκης υφίσταται εδώ και ένα χρόνο με σκοπό την δραστηριοποίηση όλων των πολιτών της Θράκης για την παρατηρηριακή αστρονομία.

Περισσότερα

 

  Νέστος

Μερικές φορές ο παράδεισος είναι δίπλα σου. Το μόνο που χρειάζεται είναι να κοιτάξεις προς τα κει και να τον απολαύσεις. Τα τέμπη του Νέστου αποτελούν μια από τις οάσεις αυτές και μάλιστα μόλις 12 χιλιόμετρα από το κέντρο της πόλης.

Περισσότερα

 

  Οδηγός Παλιάς Πόλης

Εκκλησίες, Αρχιτεκτονική Κτηρίων, το Χθές και το Σήμερα, Χάρτης και οι Γιορτές Παλιάς Πόλης σε ένα ηλεκτρονικό αφιέρωμα που ετοιμάσαμε για σάς...

Περισσότερα

 

  Αρχαία Άβδηρα

Επισκεφτείτε διαδικτυακά το αρχαιολογικό χώρο και το μουσείο των Αβδήρων και γνωρίστε τους μεγάλους Αβδηρίτες Φιλοσόφους

Περισσότερα

 

  Ποταμός Κομψάτος

Ο ποταμός Κομψάτος, ένα από τα πιο σημαντικά ποτάμια της Ελληνικής Θράκης, διασχίζει το νομό Ξάνθης μέσα απ'τα Πομακοχώρια και ένα τμήμα του νομού Ροδόπης. Οι φυσικές ομορφιές του παραμένουν άγνωστες σε πολλούς.

Περισσότερα

 

Κατασκευή και υποστήριξη
www.ixanthi.gr
Διαδικτυακές Επιχειρήσεις ΔΙΑΣ.
ixanthi@ixanthi.gr
Μπρωκούμη 30, Ξάνθη, Τ.Κ. 67 100
Τηλέφωνο και τηλεομοιότυπο : 2541083620