Εκπαιδευτικό Λογισμικό Αθηνά

Για τους ιδιοκτήτες φροντιστηρίων που τους ενδιαφέρει να πάρουν πληροφορίες για το εκπαιδευτικό λογισμικό Αθηνά που προωθούμε μπορούν να καλέσουν το 25410-83620 ή να μπουν στο www.learnsoft.gr

 Τμήματα C/C++, Fortran

Για τους φοιτητές που ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν μαθήματα για τις γλώσσες προγραμματισμού C, C++ και Fortran υπάρχουν ειδικά τμήματα που καλύπτουν την ύλη των μαθημάτων του πολυτεχνίου.

Δείτε αναλυτικά

 Μαθήματα Υπολογιστών

Ξεκινήστε σήμερα είτε για τις βασικές δεξιότητες χρήσης υπολογιστών είτε για τις προχωρημένες και αποκτήστε πιστοποίηση για όλους τους διαγωνισμούς του δημοσίου μέσα σε 2 εβδομάδες.

Τα μαθήματα γίνονται στις μέρες και ώρες που θα επιλέξετε εσείς και είναι προσαρμοσμένα στο δικό σας επίπεδο γνώσεων είτε είστε αρχάριος είτε προχωρημένος.

Καλέστε τώρα το 2541083620 ή περάστε από τη σχολή μας στην Μπρωκούμη 30, 1ος Όροφος για περισσότερες πληροφορίες.

 

 AutoCAD

Δύο προγράμματα σπουδών για την πιο διαδεδομένη πλατφόρμα CAD για αρχαρίους και χρήστες που θέλουν να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους…

Δείτε αναλυτικά

 Photoshop

Αν θέλετε να μάθετε το κορυφαίο πρόγραμμα PhotoShop CS4 ώστε να επεξεργαστείτε εικόνες και να δημιουργείτε εντυπωσιακά εφέ αυτό το πρόγραμμα μαθημάτων είναι για σας.

Δείτε αναλυτικά

Κατασκευή & Υποστήριξη