Αρχική Σελίδα

Αναζήτηση

Επικοινωνία
 

Κατηγορίες

 

 Συνεντεύξεις

 Editorial

 Μαγειρική

 Συμβουλές Ομορφιάς

 Υγεία - Fitness

 Μόδα

 Γάμος

 Προτάσεις

 Χιούμορ

 

Τελευταία Άρθρα

ΣΙΔΗΡΟΠΕΝΙΚΗ ΑΝΑΙΜΙΑ

Παιδική παχυσαρκία

Φρούτα του καλοκαιριού και οι θετικές επιδράσεις τους

Συνέντευξη : Ροφαέλα Έλενα

Πώς να διαμορφώσετε τον κήπο σας.

Επανάσταση στους σκελετούς γυαλιών

Στόχος…..ένα φυσιολογικό αδυνάτισμα…!

www.gamosxanthi.gr - Προτάσεις για ένα ονειρεμένο γάμο από το πρώτο site στοχευμένο ειδικά για μελλόνυμφους.

Τα οφέλη από τη συστηματική καθημερινή σωματική άσκηση.

Συνέντευξη : Χαρίκλεια Μαργαριτοπούλου «Οι γυναίκες πρέπει να τολμούν»

ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ

ΤΙΑΤ ΚΕΜΠΑΠ. Τώρα που η πολίτικη κουζίνα είναι επίκαιρη σας προτείνουμε ένα πιάτο που μυρίζει Ανατολή.

Μικρά Μυστικά της κουζίνας που θα κάνουν τη ζωή σας πιο εύκολη

ΜΠΙΣΚΟΤΑ (SHORTBREAD)

ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΜΕ ΒΡΩΜΗ ΚΑΙ ΣΟΚΟΛΑΤΑΚΙΑ

ΠΙΤΣΑ ΜΑΡΙΝΑΡΑ

ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ

ΠΙΤΣΑ ΜΕ ΜΟΤΣΑΡΕΛΑ ΚΙ ΑΝΤΖΟΥΓΙΕΣ

  Υλικά:

?    300 γρ. άψητη ζύμη ψωμιού

?    σάλτσα ντομάτας (βλέπε συνταγή για «πίτσα μαρινάρα»

?    250 γρ. μοτσαρέλα

?    6 αντζούγιες

?    2 κουταλάκια ρίγανη

?    ? κύβο ζωμό λαχανικών

?    αλάτι, πιπέρι, ελαιόλαδο

   

Εκτέλεση:

a Ετοιμάζετε τη σάλτσα ντομάτας όπως περιγράφεται στη συνταγή «πίτσα μαρινάρα», αντί όμως να την αλατίσετε, προσθέτετε μέσα το κύβο ζωμό λαχανικών. Προθερμαίνετε το φούρνο στους 240οC. Ανοίγετε τη ζύμη σε φύλλο και την απλώνετε σ’ ένα λαδωμένο ταψάκι για πίτσα, διαμέτρου 28 εκατοστών (ή απλά πάνω στο ταψί του φούρνου σας. Θα χρειαστεί όμως να ανασηκώσετε λίγο τον περίγυρο της ζύμης). Την αλείφετε με τη σάλτσα ντομάτας και σκορπάτε πάνω τα φιλετάκια της αντζούγιες, κομμένα στα τρία. Τα σκεπάζετε με τη μοτσαρέλα κομμένη σε λεπτά φετάκια, πασπαλίζεται την επιφάνεια με ρίγανη, αλάτι και πιπέρι και τη ραντίζετε με λίγο ελαιόλαδο. Την ψήνετε για 15 περίπου λεπτά και τη σερβίρετε αμέσως. 

 

 

Κατασκευή & Υποστήριξη