ΤΙΑΤ
ΚΕΜΠΑΠ
Τώρα
που η πολίτικη κουζίνα είναι επίκαιρη
σας προτείνουμε ένα πιάτο που μυρίζει
Ανατολή.
του
Κωνσταντινίδη Δαμιανού από το Ουζερί
Γωνιά
δείτε
την σελίδα του : www.ouzeri-gonia.gr
Υλικά
Παίρνουμε κρέας 1200 γρ. από Ζηγούρι - Μοσχάρι - Χοιρινό Ισόποσα. 2 μέτρια κρεμμύδια ξερά 2 μέτριες ντομάτες
[σε χοντρές φέτες] 3 σκελίδες σκόρδο [σε χοντρές φέτες] Αλάτι - Κόκκους Πιπέρι - Κόκκους Γενί Μπαχάρ 4 λαδόκολλες
Εκτέλεση
Κόβουμε το κρέας σε μεγάλα κομμάτια περίπου
[5x5]. Το βάζουμε στις λαδόκολλες ανάμικτα προσθέτοντας και το κρεμμύδι, την ντομάτα, το σκόρδο, το αλάτι και τα αρωματικά και το τυλίγουμε σφιχτά. Το βάζουμε στο ταψί και σε προθερμασμένο φούρνο, στους 180o για 1 ώρα και 40'
fuego |