Αρχική Σελίδα

Αναζήτηση

Επικοινωνία
 

Κατηγορίες

 

 Συνεντεύξεις

 Editorial

 Μαγειρική

 Συμβουλές Ομορφιάς

 Υγεία - Fitness

 Μόδα

 Γάμος

 Προτάσεις

 Χιούμορ

 

Τελευταία Άρθρα

ΣΙΔΗΡΟΠΕΝΙΚΗ ΑΝΑΙΜΙΑ

Παιδική παχυσαρκία

Φρούτα του καλοκαιριού και οι θετικές επιδράσεις τους

Συνέντευξη : Ροφαέλα Έλενα

Πώς να διαμορφώσετε τον κήπο σας.

Επανάσταση στους σκελετούς γυαλιών

Στόχος…..ένα φυσιολογικό αδυνάτισμα…!

www.gamosxanthi.gr - Προτάσεις για ένα ονειρεμένο γάμο από το πρώτο site στοχευμένο ειδικά για μελλόνυμφους.

Τα οφέλη από τη συστηματική καθημερινή σωματική άσκηση.

Συνέντευξη : Χαρίκλεια Μαργαριτοπούλου «Οι γυναίκες πρέπει να τολμούν»

ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ

ΤΙΑΤ ΚΕΜΠΑΠ. Τώρα που η πολίτικη κουζίνα είναι επίκαιρη σας προτείνουμε ένα πιάτο που μυρίζει Ανατολή.

Μικρά Μυστικά της κουζίνας που θα κάνουν τη ζωή σας πιο εύκολη

ΜΠΙΣΚΟΤΑ (SHORTBREAD)

ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΜΕ ΒΡΩΜΗ ΚΑΙ ΣΟΚΟΛΑΤΑΚΙΑ

ΠΙΤΣΑ ΜΑΡΙΝΑΡΑ

ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ

Κρέμα Καραμέλα

 

Υλικά:
æ 4 κουταλιές έτοιμη σος καραμέλα (caramel sause)
æ 1 ¼ φλιτζανιού (300 γρ.) γάλα εβαπορέ light
æ 3 αυγά + 1 κρόκο
æ ½ φλιτζάνι ζάχαρη
æ 1 κουταλάκι βανίλια
æ βούτυρο


 

Εκτέλεση:
  Βουτυρώνετε καλά 4 ατομικά πυρίμαχα σκεύη και ρίχνετε στο καθένα 1 κουταλιά έτοιμη σος καραμέλα. Αδειάζετε το γάλα σε ένα βάζο νερού και το ζεσταίνετε στο φούρνο μικροκυμάτων, σε μάξιμουμ δύναμη, για 1 λεπτό. Χτυπάτε τα αυγά, τον κρόκο με τη ζάχαρη και προσθέτετε τμηματικά το ζεστό γάλα, συνεχίζοντας το χτύπημα. Τέλος, προσθέτετε τη βανίλια. Μοιράζετε το μίγμα στα 4 σκεύη, πάνω από την καραμέλα.

 

Ψήνετε τις κρέμες (όλες μαζί) για 9 περίπου λεπτά, ξεσκέπαστες, σε χαμηλή δύναμη (defrost), μέχρι να πήξουν. Τις αφήνετε να κρυώσουν, τις βάζετε στο ψυγείο για 1 τουλάχιστον ώρα και τις σερβίρετε αναποδογυρίζοντας τες σε ατομικά πιάτα.

 

 

Κατασκευή & Υποστήριξη