Αρχική Σελίδα

Αναζήτηση

Επικοινωνία
 

Κατηγορίες

 

 Συνεντεύξεις

 Editorial

 Μαγειρική

 Συμβουλές Ομορφιάς

 Υγεία - Fitness

 Μόδα

 Γάμος

 Προτάσεις

 Χιούμορ

 

Τελευταία Άρθρα

ΣΙΔΗΡΟΠΕΝΙΚΗ ΑΝΑΙΜΙΑ

Παιδική παχυσαρκία

Φρούτα του καλοκαιριού και οι θετικές επιδράσεις τους

Συνέντευξη : Ροφαέλα Έλενα

Πώς να διαμορφώσετε τον κήπο σας.

Επανάσταση στους σκελετούς γυαλιών

Στόχος…..ένα φυσιολογικό αδυνάτισμα…!

www.gamosxanthi.gr - Προτάσεις για ένα ονειρεμένο γάμο από το πρώτο site στοχευμένο ειδικά για μελλόνυμφους.

Τα οφέλη από τη συστηματική καθημερινή σωματική άσκηση.

Συνέντευξη : Χαρίκλεια Μαργαριτοπούλου «Οι γυναίκες πρέπει να τολμούν»

ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ

ΤΙΑΤ ΚΕΜΠΑΠ. Τώρα που η πολίτικη κουζίνα είναι επίκαιρη σας προτείνουμε ένα πιάτο που μυρίζει Ανατολή.

Μικρά Μυστικά της κουζίνας που θα κάνουν τη ζωή σας πιο εύκολη

ΜΠΙΣΚΟΤΑ (SHORTBREAD)

ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΜΕ ΒΡΩΜΗ ΚΑΙ ΣΟΚΟΛΑΤΑΚΙΑ

ΠΙΤΣΑ ΜΑΡΙΝΑΡΑ

ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ

ΜΠΙΣΚΟΤΑ (SHORTBREAD)

Λιώνουν στο στόμα. Μπορείτε να προσθέσετε και λίγα

αλεσμένα καρύδια ή αμύγδαλα εάν θέλετε.

   

Υλικά:

?     ? φλιτζανιού (179 γρ.) ανάλατο βούτυρο

?     1 φλιτζάνα ζάχαρη άχνη

?     1 ½ φλιτζάνα αλεύρι

?     ? φλιτζανιού κορνφλάουρ

?     1 κουταλάκι ξύσμα λεμονιού

    

Εκτέλεση:

a Κόψτε το πολύ κρύο βούτυρο σε μικρούς κύβους. Αναμίξτε τα υπόλοιπα υλικά σε πολυμίξερ. Προσθέστε το βούτυρο και αναμίξτε για 2-3 δευτερόλεπτα μόνο- μόλις για να δέσουν τα υλικά χωρίς να ζυμωθούν. Βάλτε τη ζύμη σε ένα μικρό τετράγωνο ταψί και πιέστε τη να απλωθεί παντού. Τρυπήστε την παντού με πιρούνι. Ψήστε τη σε χαμηλό φούρνο (περίπου 150οC – 155οC) για 40 λεπτά. Θέλετε να ψηθεί καλά χωρίς να ροδίσει; Κόψτε σε τετραγωνάκια καθώς είναι ακόμα λίγο ζεστά. Όταν κρυώσουν, βγάλτε τα προσεκτικά από το ταψί.

 

 

Κατασκευή & Υποστήριξη