Αρχική Σελίδα

Αναζήτηση

Επικοινωνία
 

Κατηγορίες

 

 Συνεντεύξεις

 Editorial

 Μαγειρική

 Συμβουλές Ομορφιάς

 Υγεία - Fitness

 Μόδα

 Γάμος

 Προτάσεις

 Χιούμορ

 

Τελευταία Άρθρα

ΣΙΔΗΡΟΠΕΝΙΚΗ ΑΝΑΙΜΙΑ

Παιδική παχυσαρκία

Φρούτα του καλοκαιριού και οι θετικές επιδράσεις τους

Συνέντευξη : Ροφαέλα Έλενα

Πώς να διαμορφώσετε τον κήπο σας.

Επανάσταση στους σκελετούς γυαλιών

Στόχος…..ένα φυσιολογικό αδυνάτισμα…!

www.gamosxanthi.gr - Προτάσεις για ένα ονειρεμένο γάμο από το πρώτο site στοχευμένο ειδικά για μελλόνυμφους.

Τα οφέλη από τη συστηματική καθημερινή σωματική άσκηση.

Συνέντευξη : Χαρίκλεια Μαργαριτοπούλου «Οι γυναίκες πρέπει να τολμούν»

Συμβουλές Ομορφιάς

Έξυπνες συμβουλές για πρόσωπο που ξεχωρίζει.

Οι κόκκινες: προϊόντα με σέξι διαθέσεις!

Μακιγιάζ σε τόνους απαλού σιέλ. Οι τάσεις στο μακιγιάζ

Μακιγιάζ σε τόνους απαλού σιέλ

Η δράση των βιταμινών στην ομορφιά

Συμβουλές Ομορφιάς

Μακιγιάζ σε τόνους απαλού σιέλ

Οι τάσεις στο μακιγιάζ

Πολύ εύκολα μπορούμε να καταλήξουμε στο συμπέρασμα

 ότι μια γυναίκα ακολουθεί τις τάσεις της μόδας.

Τι γίνεται όμως με το μακιγιάζ;

Υπάρχουν τάσεις όπως για τις κολεξιόν και το pret-a-rorter;

Φυσικά, λένε οι ειδήμονες κι εμείς ακολουθούμε

 τις επιταγές τους κατά γράμμα!

Οι περισσότερες γυναίκες διαλέγουν το fond de teint που ταιριάζει στο δέρμα τους, το eye liner που τονίζει το βλέμμα τους και το κραγιόν για την ημέρα ή τις βραδινές εμφανίσεις τους και μένουν πιστές στις επιλογές τους. Όμως, οι κολεξιόν του μακιγιάζ ακολουθούν τις τάσεις της μόδας και αλλάζουν κάθε σεζόν.

Οι ειδικοί, μάλιστα του μακιγιάζ, υποστηρίζουν ότι οι επιλογές των χρωμάτων γίνονται δυο χρόνια νωρίτερα από την κυκλοφορία τους στην αγορά και εναρμονίζονται με τις ενδυματολογικές προτάσεις των fashion desiners. Για παράδειγμα, το μαύρο χρώμα κυριαρχεί στις κολεξιόν των μεγάλων σχεδιαστών μόδας. Ανάλογη λοιπόν πρέπει να είναι και η παλέτα του μακιγιάζ, η οποία παίζει σε μαύρους, γκρίζους και μπορντό τόνους. Επίσης, το ρομαντικό στιλ βρίσκει ανταπόκριση στα παλ ροζ χείλη, την αλαβάστρινη επιδερμίδα και τις διακριτικές σκιές στα μάτια. Το pop art συμβαδίζει με τα ζωηρά χρώματα και πάει λέγοντας …

Αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι κάθε γυναίκα πρέπει να ανανεώνει το νεσεσέρ της, κάθε έξι μήνες. Όπως η γκαρνταρόμπα της περιλαμβάνει κάποια «κλασικά» κομμάτια έτσι και η επιλογή ορισμένων προϊόντων μακιγιάζ γίνεται με κριτήριο τις εκάστοτε ανάγκες της. Γι’ αυτό λοιπόν, μπορεί κάλλιστα να χρησιμοποιεί το ίδιο fond de teint ή πούδρα, αλλά να διαλέξει ένα κραγιόν ή μια σκιά που ακολουθεί περισσότερο τις τάσεις της μόδας.

Αλλάξτε… τακτική

Οι ανοιχτόχρωμες σκιές σε συνδυασμό με το απαλό μακιγιάζ που κυριάρχησε την προηγούμενη σεζόν ανήκει πλέον στο παρελθόν. Φέτος το χειμώνα τα πράγματα έχουν διαφοροποιηθεί ριζικά! Ξεχάστε λοιπόν τις απαλές αποχρώσεις και το διακριτικό βλέμμα και καλωσορίστε το έντονο και επιβλητικό μακιγιάζ.

Smoky eyes!

Επιλέξτε σκιές και μολύβια ματιών σε σκούρα χρώματα. Σε πρώτη φάση σχεδιάστε ένα περίγραμμα στο πάνω μέρος των ματιών σας. Κατόπιν εφαρμόστε μια σκιά σε σκούρα απόχρωση και απλώστε με ένα πινέλο τη σκιά σε σχήμα γωνίας.

Διάφανα χείλη

Για να δώσετε έμφαση στο μακιγιάζ σας συνδυάστε το με πολύ απαλό κραγιόν. Προτιμήστε χρώματα όπως το σαμπανιζέ, το σάπιο μήλο ή ακόμη και ένα διάφανο λιπ- γκλος.

 

Για τα ζυγωματικά επιλέξτε αποχρώσεις στο χρώμα του ροδάκινου και προσπαθήστε να τις συνδυάσετε με τα αντίστοιχα κραγιόν.

 

 

Κατασκευή & Υποστήριξη