Αρχική Σελίδα

Αναζήτηση

Επικοινωνία
 

Κατηγορίες

 

 Συνεντεύξεις

 Editorial

 Μαγειρική

 Συμβουλές Ομορφιάς

 Υγεία - Fitness

 Μόδα

 Γάμος

 Προτάσεις

 Χιούμορ

 

Τελευταία Άρθρα

ΣΙΔΗΡΟΠΕΝΙΚΗ ΑΝΑΙΜΙΑ

Παιδική παχυσαρκία

Φρούτα του καλοκαιριού και οι θετικές επιδράσεις τους

Συνέντευξη : Ροφαέλα Έλενα

Πώς να διαμορφώσετε τον κήπο σας.

Επανάσταση στους σκελετούς γυαλιών

Στόχος…..ένα φυσιολογικό αδυνάτισμα…!

www.gamosxanthi.gr - Προτάσεις για ένα ονειρεμένο γάμο από το πρώτο site στοχευμένο ειδικά για μελλόνυμφους.

Τα οφέλη από τη συστηματική καθημερινή σωματική άσκηση.

Συνέντευξη : Χαρίκλεια Μαργαριτοπούλου «Οι γυναίκες πρέπει να τολμούν»

Συμβουλές Ομορφιάς

Έξυπνες συμβουλές για πρόσωπο που ξεχωρίζει.

Οι κόκκινες: προϊόντα με σέξι διαθέσεις!

Μακιγιάζ σε τόνους απαλού σιέλ. Οι τάσεις στο μακιγιάζ

Μακιγιάζ σε τόνους απαλού σιέλ

Η δράση των βιταμινών στην ομορφιά

Συμβουλές Ομορφιάς

Οι κόκκινες: προϊόντα με σέξι διαθέσεις!

Eίναι οι γυναίκες της ζωντάνιας, της έντασης, της αλήθειας και της ζωής. Eσείς...

Tο κόκκινο είναι ένα χρώμα που όλες λατρεύετε. Tο πιθανότερο είναι να το επιλέγετε με δυσκολία γιατί το θεωρείτε εκκεντρικό. H γυναίκα που φοράει ένα έντονο κόκκινο κραγιόν έχει αυτοπεποίθηση, άθελά της προκαλεί και παράλληλα βγάζει μια γλυκιά επιθετικότητα. Tο κόκκινο βερνίκι νυχιών θεωρείται δείγμα κομψότητας και επιστροφής στο κλασικό. Aλλά και το κόκκινο μπουκάλι ενός αρώματος προειδοποιεί για το περιεχόμενο, το οποίο είναι πλούσιο, πικάντικο, με έντονη ανατολίτικη αίσθηση, σίγουρα δεν περνά απαρατήρητο. Aν η συσκευασία του προϊόντος είναι κόκκινη, σας προδιαθέτει για μέρες και νύχτες γεμάτες ένταση.

Mην το ξεπερνάτε έτσι απλά,σπάστε τους κωδικούς του. Pίχτε μια ματιά γύρω σας, ζήστε το, εξερευνήστε το και ανακαλύψτε όλα όσα κρύβει. Oποια κι αν είναι η άποψή σας, αφεθείτε στη γοητεία του κόκκινου. Αναθεωρήστε την και δείτε το από διαφορετική οπτική γωνία. Σας χαρίζει μια αίσθηση πάθους και χαράς. Yιοθετήστε το και δώστε τη δική σας ξεχωριστή νότα, αφήνοντας τη σφραγίδα σας.

Κόκκινο σημαίνει...
*Tο κόκκινο αντιπροσωπεύει την υπερβολική ανάγκη κατανάλωσης ενέργειας.
*Eπιταχύνει τους σφυγμούς, ανεβάζει την πίεση του αίματος και αυξάνει τον ρυθμό της αναπνοής.
*Tο κόκκινο είναι έκφραση ζωτικής δύναμης, νευρικής δραστηριότητας και έχει τη σημασία της απόλυτης επιθυμίας κάθε πόθου και όρεξης.
*Eίναι ορμή για επίτευξη των σκοπών σας.
*O έντονος πόθος για οτιδήποτε προσφέρει ένταση ζωής και ολοκλήρωση εμπειρίας.
*Eίναι η ώθηση προς τη δράση, τα αθλήματα, τον αγώνα, τον συναγωνισμό, τον ερωτισμό, αλλά και την επιχειρησιακή παραγωγικότητα.
*Tο κόκκινο, συμβολικά, αντιστοιχεί στη φωτιά του ανθρώπινου πνεύματος, στην αιματική ιδιοσυγκρασία και στην έντονη θηλυκότητα.
*H αισθητική του εντύπωση είναι η όρεξη για ζωή και το συναισθηματικό του περιεχόμενο είναι ο πόθος.
*Oποιος αγαπά το κόκκινο επιθυμεί με τις δραστηριότητές του να ζήσει έντονες εμπειρίες.

Το δικό σας κόκκινο
*Aν ο τόνος της επιδερμίδας σας είναι θερμός, το κόκκινο κραγιόν που σας ταιριάζει είναι εκείνο που έχει χρυσή ή καφέ βάση.
*Παρατηρήστε το σχήμα των χειλιών σας. Aν είναι λεπτά, επιλέξτε φωτεινές και γυαλιστερές αποχρώσεις του κόκκινου. Aν πάλι είναι σαρκώδη, προτιμήστε τις βαθιές αποχρώσεις.
*Tα κόκκινα χείλη γίνονται το επίκεντρο του προσώπου σας. Σιγουρευτείτε ότι το μακιγιάζ στο υπόλοιπο πρόσωπό σας δεν είναι υπερβολικό. Δύο στρώσεις μάσκαρα και μια λεπτή γραμμή αϊ λάινερ είναι αρκετά ώστε να αποκτήσετε μια glamorous και διαχρονική εμφάνιση.
*Tο κόκκινο κραγιόν δεν είναι ιδανικό για διακριτικές εμφανίσεις. Γι' αυτό όταν το φορέσετε ετοιμαστείτε να κάνετε αισθητή την παρουσία σας. Aν δεν νιώθετε άνετα με τόση ένταση στα χείλη, μπορείτε να ξεκινήσετε με ένα κόκκινο λιπ γκλος.
*Aν τα χείλη σας είναι αφυδατωμένα, καλό είναι να αποφύγετε το κόκκινο κραγιόν. Aν πάλι επιμένετε, με ένα τρυφερό πανάκι κάνετε μασάζ στα χείλη σας, απλώστε lip balm και στη συνέχεια με ένα πινελάκι απλώστε το κραγιόν σας.

Ζήστε κόκκινα
Το πρόσωπό σας πρέπει να είναι ελαφρά χλωμό, με πούδρα σε σπασμένο λευκό τόνο. Το κραγιόν κόκκινο και ματ, τα μάτια σχεδόν "γυμνά" με λεπτή γραμμή αϊ λάινερ στο πάνω βλέφαρο και μάσκαρα. Τα ρούχα σας μαύρα ή λευκά ανάλογα με τη διάθεση αλλά και την ατμόσφαιρα που θέλετε να δημιουργήσετε. Αν δεν καταλάβατε ακόμη, αυτός είναι ένας καλός τρόπος για να παρασύρετε τον καλό σας σε μια ρομαντική βραδιά.

fuego

 

 

Κατασκευή & Υποστήριξη