|  Μαρινάτα Σουβλάκια Κοτόπουλου   Υλικά: 
  ½ κιλό κοτόπουλο φιλέτο 
  2 φλιτζάνια διάφορα λαχανικά  κρεμμύδια, μανιτάρια, πιπεριές, κολοκυθάκια, ντοματούλες κλπ.) 
  ¾ μπουκαλιού Ιταλική σάλτσα για σαλάτες (Italian Salad Dressing) 
  αλάτι 
  πιπέρι 
 Εκτέλεση:  
    Κόψτε το κοτόπουλο και τα λαχανικά σε μεγάλους κύβους. Περάστε τα υλικά εναλλάξ σε 8 σμίλες και βάλτε τα σουβλάκια σε ένα γυάλινο ταψί. Καλύψτε τα με τη σάλτσα και βάλτε τα στο ψυγείο για 2- 4 ώρες. Βγάλτε τα από τη μαρινάτα τους, αλατοπιπερώστε τα και ψήστε τα στα ζεστά κάρβουνα ή στο γκριλ. Σερβίρεται με ρύζι και γαρνίρετε με τζατζίκι ή τριμμένη φέτα.
    
   |