Μαρινάτα Σουβλάκια Κοτόπουλου
Υλικά:
½ κιλό κοτόπουλο φιλέτο
2 φλιτζάνια διάφορα λαχανικά
κρεμμύδια, μανιτάρια, πιπεριές, κολοκυθάκια, ντοματούλες κλπ.)
¾ μπουκαλιού Ιταλική σάλτσα για σαλάτες (Italian Salad Dressing)
αλάτι
πιπέρι
Εκτέλεση:
Κόψτε το κοτόπουλο και τα λαχανικά σε μεγάλους κύβους. Περάστε τα υλικά εναλλάξ σε 8 σμίλες και βάλτε τα σουβλάκια σε ένα γυάλινο ταψί. Καλύψτε τα με τη σάλτσα και βάλτε τα στο ψυγείο για 2- 4 ώρες. Βγάλτε τα από τη μαρινάτα τους, αλατοπιπερώστε τα και ψήστε τα στα ζεστά κάρβουνα ή στο γκριλ. Σερβίρεται με ρύζι και γαρνίρετε με τζατζίκι ή τριμμένη φέτα.
|